המשך לתגובה על מיץ לימון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/01/2010 | 10:23 | מאת: אחיהוד

שלום צביקה, אני אכן מסכים איתך, ואכן אוכל כל יום מזון טרי וטבעי. כוונתי הייתה לכאשר אני מכין ממרח חומוס ביתי או טחינה או מטבל אחר לצורך העניין ולא ידעתי אם לשים בהם לימון או לא.

23/01/2010 | 06:34 | מאת: טובה בר-שאן

אחיהוד שלום בוודאי שלשים מיץ לימון בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

23/01/2010 | 10:52 | מאת: אחיהוד

שלום טובה, תודה על תגובתך. אני מבולבל. הרי הגענו למסקנה פה עם צביקה, שמיץ הלימון אינו חומר משמר ולכן הוא ינטה לקלק את הממרח אם יישאר במקרר יותר מכמה ימים. דבר שני, אם אנחנו כבר בנושא, מבחינת שילובי מזון - קראתי בפורום אחר, לפני כמה זמן ששילוב של חומצה ועמילן יוצר תגובה לא נעימה בבטן. מיץ לימון הוא חומצה ודגן (לחם, אורז וכו') הוא עמילן. מכיוון שכל ארוחה כמעט אצלי מכילה דגן כלשהו הרי שאף פעם אי אפשר יהיה להשתמש במיץ לימון או בחומץ. מה דעתכם?

מנהל פורום תזונה טבעית