מה דעתך על חומץ

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/11/2009 | 10:49 | מאת: דן

לום ראיתי במתכונים ללפת כבושה כולם כותבים להוסיף חומץ. לצורך מה? 2)אם אעשה לפת כבושה רק עם מלח פלפל תריף ושום האם יתקלקל? לפני שנה פעם הצליח כך ופעם נרקב יש הסבר? החומץ שלא הוספתי ? תודה דן

25/11/2009 | 07:46 | מאת: צביקה קורן

דן שלום, אני לא מתמצא בענייני כבישה, אבל אני שולל שימוש בחומץ וביתר מלח המשמשים לכבישת ירקות. ובנושא זה כבר אמרו חכמינו: "כחומץ לשיניים וכעשן לעיניים כך העצל לשולחו...". אין שום יתרון בריאותי, או תזונתי בחומץ. בהצלחה צביקה קורן

25/11/2009 | 11:54 | מאת: דליה

לדן כבישה טובה למטרות בריאות יש לעשות את הכרוב בלבד כדי לקבל אינזימים למערכות העיכול והגוף יש כלי חרס יחודי יצור גרמני שהיתרון שלו בזמן התסיסה והכנת הכרוב הוא שומר על היא החימצאן של הכרוב ללאשימוש חומץ פשוט דבר נפלא לבריאות ואריכות חיים

מנהל פורום תזונה טבעית