זקוקה לייעוץ

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/11/2009 | 00:54 | מאת: שרינה

שלום לך שאלתי האם לחם מחיטה מלאה קל שאני מכינה בטוסטר קופץ בדרגה חזקה פוגע בערכים התזונתיים של הלחם? אם הטוסט עדין יותר זה משמעותי? האם עדיף לאכול פרוסה טריה ולא בטוסט? בתודה מראש שרינה

10/11/2009 | 21:03 | מאת: צביקה קורן

שרינה שלום, הלחם הוא מזון מעובד וברוב סוגי הלחם יש תוסים. קליה בטוסט לא משפרת את ערכו התזונתי. בהצלחה צביקה קורן

11/11/2009 | 22:26 | מאת: שרינה

11/11/2009 | 22:28 | מאת: שרינה

אינני מבינה מה זה תוסים? ולא שאלתי אם הקליה של הלחם משפרת אלא האם פוגעת בערך התזונתי בתודה מראש שרינה

מנהל פורום תזונה טבעית