זקוקה לייעוץ
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום לך שאלתי האם לחם מחיטה מלאה קל שאני מכינה בטוסטר קופץ בדרגה חזקה פוגע בערכים התזונתיים של הלחם? אם הטוסט עדין יותר זה משמעותי? האם עדיף לאכול פרוסה טריה ולא בטוסט? בתודה מראש שרינה
שרינה שלום, הלחם הוא מזון מעובד וברוב סוגי הלחם יש תוסים. קליה בטוסט לא משפרת את ערכו התזונתי. בהצלחה צביקה קורן
אינני מבינה מה זה תוסים? ולא שאלתי אם הקליה של הלחם משפרת אלא האם פוגעת בערך התזונתי בתודה מראש שרינה