תזונה בזמן מחלה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
למומחים שלום, חליתי בשפעת, שאלתי היא מה מומלץ לאכול בזמן שפעת עם חום, ושיעול, שמלווה בחוסר תיאבון וחולשה, יש לציין שאני טבעונית, רזה בת 50. חשבתי לאכול רק פירות, אבל אני חוששת שזה יחליש אותי עוד יותר. תודה
נאווה שלום, את צודקת, כדאי לתגבר את התזונה עם טחינה מלאה, שקדים, אגוזים, וזרעונים (דלעת, חמניות, שומשום ופשתן). את הזרעונים כדאי לטחון. חשוב מאד שתשתי הרבה: מים, תה צמחים ומיץ ירקות המורכב ממלפפון, קישוא, סלרי, פטרוזיליהף גזר וסלק. החלמה מהירה צביקה קורן