בישול אפונה יבשה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/08/2009 | 09:09 | מאת: לין

האם לא בריא להשאיר את העמילן ולא להוציאו(הקצף הלבן שעולה בסיר) כשמבשלים אפונה יבשה ? האם יש דרך אחרת להוציא את העמילן לפני הבישול כלומר לגרום לכך שבזמן הבישול לא יעלה קצף לבן בסיר ? ניסיתי לשטוף במים הרבה הרבה וזה לא מועיל.

18/08/2009 | 08:40 | מאת: צביקה קורן

לין שלום, בגישת התזונה הטבעית נהוג להשרות קיטניות 8 - 24 שעות. כל 8 שעות מחליפים את המים. בזמן הבישול כדאי להסיר את הקצף הלבן. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית