נפיחות בבטן
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב, יש לי בעיה שמציקה לי כבר תקופה ארוכה. בעיקר בשעות בערב, אבל גם במשך היום לפעמים, הבטן שלי נפוחה מאוד, ככל הנראה עקב ריבוי גזים. הייתי אצל גסטרולוג והוא אמר שכנראה זה מעי רגיז. אני לא אוכלת בצקים ולא אוכלת מוצרי חלב ועדיין הבעיה נמשכת. אני לוקחת אסידופילוס אחד ביום וזה לא עושה שום הבדל. אמרו לי לשתות תה שומר , וחליטות למיניהן, אך לא התמדתי בכך, ואני גם לא חושבת שזה יעזור... האם יש תרופה נוספת שאות האוכל לקחת? תודה רבה.
מורן שלום, השאלה עלתה רבות בשבועות האחרונים - תבצעי חיפוש. ב"שורה התחתונה" אני מציע ללכת ליעוץ אישי בתזונה טבעית ולא לחפש "תרופות טבעיות. בהצלחה צביקה קורן
שלום מורן, כדי לטפל בנפיחות בבטן כדאי לבצע טיפול של שטיפה פנימית. זהו טיפול אשר מוציא את כל חומרי הפסולת מהגוף. שמעתי שיש איזה רופא ברמת אביב, ד"ר ראול רודריגז או משהו כזה שיש לו פתרון לשטיפה פנימית ועדינה שמסלקת את הרעלים מהגוף.