שלום, האם זה נכון שברזל מפטרוזיליה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/07/2009 | 19:13 | מאת: יש בזה

לא נספג בגוף בכלל?

19/07/2009 | 07:32 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, המידע שבידך אינו נכון. להלן כתבה שהתפרסמה ב YNET ונכתבה ע"י אסנת הראל: מהנדסת ויועצת בנושאי תזונה: http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrintPreview/1,2506,L-3224421,00.html ויטמין C משפר ספיגת הברזל בגוף. במחקרים נמצא שבישול ממושך של בשר מפחית את ספיגת הברזל. בהצלחה צביקה

19/07/2009 | 12:55 | מאת: דליה ודוד המרכז לבריאות וריפוי טבעי

מקורות במזון הטובים והנספגים ביותר בגוף האדם של ברזל הברזל נמצא בכמויות מוגברות באצות ים, במולסה, נבט וקליפת זרעי חיטה, קקאו, תאנים, חמניות דוחן, פטרוזיליה, שקדים, שזיפים, קשיו, קטניות מלאות, קוהוש כחול, ציפורני שטן, צמח מטאטא הקצבים. ועלי מורינגה מאוד מומלץ להישתמש בפטרוזליה לא מרוססת כמקור לברזל מדליה ודוד המרכז לבריאות וריפוי טבעי עצמי

מנהל פורום תזונה טבעית