עובש...

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/06/2009 | 15:12 | מאת: ליאת

שלום וברכה לטובה וצביקה! כחלק מהמעבר לתזונה טבית, החלטתי להכין בעצמי את המלפפונים החמוצים. שמתי חומץ תפוחים טבעי מעט מלח ותבלינים. כעבור ארבעה ימים פתחתי את הצנצנת וגילתי משהו שגדל על אחד המלפפונים(אולי על יותר ולא רואים..) עובש לבן. האם המלפפונים ראויים לאכילה??? בתודה מראש!

29/06/2009 | 21:23 | מאת: צביקה קורן

ליאת שלום, לדעתי ה"חמוצים" התקלקלו. אולי לא שמת מספיק מלח. ממליץ לזרוק ולנסות לעשות שוב לפי מרשם בדוק. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית