שאלות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב מה שלומך רציתי לשאול כמה שאלות אנא ענה לכולם 1. שקונים עוגות ועוגיות וגלידות מהו היחס מספרית בין מה למה התקין שטוב אם נאכל מהעוגה גלידה של השומן הרווי וכולסטרול .???2. מה איזה איזה ערך להקפיד יותר שקונים את המוצרים שלא יהיה גבוה?? 3.ומה חשוב להיסתכל ברשימת רכיבים שנחשב למסוכן שגורם להסתיידות עורקים מהם המעל איזה ערכים נחשב לגבוה ומה תקין .?? 4. ובאילו מוצרים יש ערכים כול כך גבוהים ומה כן כדי לאוכל כדי למנוע הווצרות עורקים .?? 5. האם שאוכלים פעם ב.. שומן מוקשה זה עלול לסתום את העורקים עד כדי כך שגורם לשכבה מעל שכבה כמו רובד או ששומן מתפנה מהגוף עם הזמן אם לא אוכלים מהשומן המוקשה?? 6.ומה הכוונה שכתוב בערכים 0.5 פחות שומן טרנס זה נחשב למסוכן.??? 7.אילו מאכלים נוספים גורמים להווצרות עורקים.? או שיש מאכלים שמשחררים את עודפי השומן מהעורקים??? 8. כמה מבחינת כמות אפשר לאוכל ביום עוגות עוגיות ודברים נוספים מזיקים למשל עוגיות עם שומן נוקשה כמה 3 עוגיות מותר???? בערך וכך האלה לגבי השאר ??? 9. כיצד ניתן לשמור במצב שיש כבר לבנאדם חולה אכסמיה לבבית לשמור על ערכי סוכר ??? ושומנים בדם ?? .10 וכיצד ניתן לשמור על המצב לללא הידרדרות יש דרך לשמור מה לאוכל מה לא ??? ובכלל אפשר לשמור על המצב ללא הידרדרות ??? תודה על תשומת הלב מקרב הלב
שרלי שלום, 1. הגעת לפורום תזונה טבעית - אנחנו שוללים שימוש בעוגות, עוגיות וגלידות, הגורמים להסתיידות עורקים, השמנה ומחלות שונות. 2. כדאי שלא יהיה סוכר, שומנים מוקשים (מרגרינה), צבעי מאכל וממתיקים מלאכותיים. 3.ראי מספר 2. 4. ראי מספר 1. 5. לא 6.כדאי להימנע משומן טראנס שזה שומן מוקשה כמו מרגרינה. 7. חלבון מהחי, גורם לבעיה שציינת. פירות וירקות, שקדים ואגוזים פותחים סתימות. 8. ראי תשובה 1. 9 - 10 - כדאי לפנות ליעוץ אישי ורציני בתזונה טבעית ולא להסתפק בעצות חינם הניתנות בפורום זה או אחר. בהצלחה צביקה קורן