חלב נאקות עזר למישהו?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/06/2009 | 13:45 | מאת: yulli1

שלום רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שחלב נאקות עזר לו לאיזושהי מחלה? אני מתעניינת בעיקר בדלקות מפרקים על רקע חיסוני. תודה

10/06/2009 | 17:19 | מאת: רותם

שלום יולי. יש לי שאלה אלייך. בטבע, ראית פעם לדןגמא גור של זברה שיונק מג'ירפה? או לביאה? ... וכדומה.. השקפת העולם שלי לגבי בריאות- חלב פרה מיועד לעגל. וחלב עזים מיועד לגדי. למה?- כשהפרה וכל יונק אחר, מייצרת חלב היא מייצרת גם הורמוני גדילה (וזה לא כולל ההורמומנים המלאכותים שהיא מקבל מיד אדם כדי שתייצר כמויות אדירות של חלב בשנה !!!!! 500,000 ליטר בשנה!!! פרה אחת!!!!!!) כדי שהעגל יגדל כמה שיותר היא מייצרת את ההורמונים אלה. רוצה שהדקלת פרקים תפסיק לך??? תפסיקי לצרוך מוצרי חלב, והדלקת תעבור לך פלאים! מאז שאני הפסקתי לצרוך מוצרי חלב, בעיות בגוף עברו לי פלאים!!!! בהצלחה!

20/08/2012 | 01:17 | מאת: פרוביץ

כדאי שהכותבת תדע מה היא שחה - פרה משובחת מייצרת 37 ליטר חלב ביום דהיינו כ- 13000 ליטר בשנה שהם 2.6 אחוז !!!! ממה שנקבת בפסטר.

09/02/2014 | 14:38 | מאת: יאיר

אל משקל חלב פרה לפרה אז גם בשר פרה למי? וצמחים למי? אנחנו תהליך גנטי אובולציוני ארוך שלומד ומשתנה ואין צורך לעסוק בהגדרות מוחלטות אחרת גם פנצילין שהוא עובש על עץ אז מי צריך להשתמש בו והרי ידוע מהאנטיביוטיקה הצילה ומצילה מיליוני בני-אדם...אז בבקשה לחשוב...לי החלב עזר בגדול בפעיולת בקיבה בצורה יוצאת מהכלל ואני שמח שיש לי אפשרות להשתמש בו

29/12/2009 | 09:04 | מאת: מוטי

יש לקחת בחשבון שחלב בעל ערך רפואי הוא חלב לא מפוסטר, כיוון שתהליך הפיסטור גורם לאיבוד של חלק גדול מהחלבונים בעלי פוטנציאל לתרומה רפואית, יחד עם זאת חלב שאינו מפוסטר מסוכן לבריאות ועלול להכיל חיידקים ופתוגנים מחוללי מחלות. החוות שקיימות כיום בארץ פועלות ללא פיקוח של משרד הבריאות וללא פיקוח וטרינרי ולכן בשימוש בחלב זה יש סיכון בריאותי ממשי!!!! כמו כן, יש לזכור כי חלב נאקות אינו כשר

30/12/2009 | 12:00 | מאת: יולי

ניסיתי את חלב הנאקות: שתיתי שתי כוסות חלב לא מפוסטר ביום במשך למעלה בחודש. מאחר ולא הרגשתי שום הטבה במצבי הפסקתי. אני יודעת שחלב נאקות לא כשר. אותי אישית זה מעניין כקליפת השום אבל גם למי שמקפיד מותר אם זה עוזרץ אני מכירה חרדי שצורך את החלב הזה למרות שאינו כשר, על תקן של תרופה היות וזה הטיב מאוד את הסימפטומים של מחלת המיעיים ממנה סבל.

מנהל פורום תזונה טבעית