המתקה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב, אני מנסה להימנע מהמתקה בסוכר, אולם לצערי ניסיוני להמתיק בסטיוויה לא הוכיח את עצמו - זה נותן טעם לא טוב למשקה (בין השאר, אני שותה תה עם לימונדה), ומאידך לא ממש ממתיק אותו, בניגוד לכל הפרסומים, המידעים וההמלצות שנחשפתי להם. האם יש ממתיק טעים ויעיל יותר? אודה על התייחסותך. אלדד
אלדד שלום, לא ציינת אם אתה מחפש ממתיק ללא קלוריות, או ממתיק אחר במקום סוכר לבן. אני ממליץ לך לנסות להתרגל לשתות ללא המתקה ואם אתה חייב, תשתמש בתמר או כמה צימוקים שחורים במקום זה. בהצלחה צביקה
צביקה שלום רב, אני מחפש ממתיק בריא, דהיינו במקום סוכר לבן. אני מניח שרצוי שיהיה ללא קלוריות. לא ברור לי אם יש ניגוד, או הבדל, בין ממתיק ללא קלוריות לבין ממתיק אחר במקום סוכר לבן. תמר וצימוקים שחורים - טעימים לי בתור שכאלה, אך בשום אופן לא בתור ממתיק. ואשר להצעתך להתרגל לשתות ללא המתקה - לצערי איננה ישימה, במבחן התוצאה. במשך שנים רבות ניסיתי זאת, אך ללא שמץ של הצלחה. בנסיבות אלה, איזה ממתיק עדיף? אלדד
את יכולה לנסות נקטר אגבה מוכרים אותו בעדן טבע מרקט ב30 שקלים (330 מ"ל)
אין לי אינטרס לקדם חנות מסויימת אבל מצאתי את הסירופ הזה ברשת ניצת הדובדבן ב 25.90 ש"ח.
דור/רונה שלום רב, מהו נקטר אגבה? זה ממתיק? שמים אותו בקפה? באיזו כמות (טיפות?) יש להשתמש כדי להמתיק ספל קפה/תה? מה טעמו? הוא משנה את טעם הקפה? מהו ייעודו העיקרי? מהם שימושיו? אלדד