טיגון בשמן ומגרעות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/04/2009 | 20:25 | מאת: אורן

אני רוצה בבקשה לדעת למה טיגון בשמן נחשב לא בריא? מה ההבדל בינו לבין בישול או אפייה. אני משתמש בשמן טרי וחדש ושמן בריא. אז למה זה בכל זאת בעיה? תודה רבה, אורן

23/04/2009 | 06:15 | מאת: טובה בר-שאן

אורן שלום כאשר שמים את השמן על מחבת לוהטת ,השמן נשרף ועובר שינוי. חלקו הופך לשומן טרנס הרעיל ביות ר לגופינו. לעומת זאת בבישול אידוי הקפצה ואפיה תהליך זה כמעט ולא מתרחש. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית