כורכום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/04/2009 | 22:37 | מאת: שירה

שלום. קראתי הרבה על הסגולות של הכורכום. מצד שני גם קראתי המלצות על אכילה של צמחי תבלין והעדפת הימוש בהם על פני השימוש בתבלינים מאבקה. אז איך מומלץ לצרוך כורכום? האם זהו צמח תבלין שניתן להשיג בארץ? ואם כבר משתמשים באבקה בתבלין רגיל, האם זה מבטל משהו מסגולות הכורכום ואם כן, האם ניתן למנוע את זה? בקיצור, איך הכי טוב להינות מכורכום? תודה שירה

לקריאה נוספת והעמקה
21/04/2009 | 14:01 | מאת: צביקה קורן

שירה שלום, אכן לכורכום תכונות ריפוי רבות שחלקן הוכח במחקרים. במספר קטן של חנויות טבע גדולות ניתן להשיג את השורש. אפשר לגרד אותו לתוך תבשיל או לחתוך לקוביות קטנות ולבשל עם מרק ירקות. אם לא משיגים את השורש משתמשים באבקה המוכנה שגם היא טובה. חשוב שתהיה טריה ורצוי מגידול אורגני. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית