חצילים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/03/2009 | 12:20 | מאת: הילית

אני מאוד אוהבת חצילים, ושמעתי שזה נחשב לירק סגול ושבצבע הסגול יש סגולות, ויטמינים וכו'. העניין הוא שאני אוהבת לאכול את החצילים בלי הקליפה, והקליפה היא הסגולה. האם ברגע שהורדתי את הקליפה - הוצאתי מהחציל את כל הויטמינים והמינרלים ? או שמע הם קיימים גם בבשר החציל עצמו ? האם אני מרוויחה משהו מאכילת חציל קלוי ומקולף ??

01/04/2009 | 13:39 | מאת: צביקה קורן

הילית שלום, עד כמה שאני יודע לא נהוג לאכול את קליפת החציל. אפשר לאכול ולהנות מחציל קלוי, אלא אם כן את סובלת מדלקת פרקים או שיש סיפור משפחתי של מחלה זאת. כדאי לא להוסיף מיונז, אלא טחינה מלאה. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית