בשר אדום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/03/2009 | 13:41 | מאת: מילנה

בעקבות המחקר שפורסם הבוקר בוויי-נט בעניין הסכנות שבאכילת בשר אדום - כמה בשר אדום בכל זאת מומלץ לאכול כדי לצרוך כמות ברזל נאותה? פעם בשבוע? פעמיים בשבוע? שמא יש להמנע לחלוטין מאכילת בשר אדום ? ואם בכל זאת מומלץ לצרוך כמות מסויימת של בשר אדום - מה האופן הבריא ביותר לצרוכו (טחון? סטייק ? "על האש"? בתנור?) תודה מראש לתשובתך

25/03/2009 | 10:17 | מאת: צביקה קורן

מילנה שלום, את בפורם תזונה טבעית... אנחנו לא ממליצים לאכול בשר בקר או בשר עוף והודו. כבר שנים שישנם מאות מחקרים ועדויות על נזקי הבשר, אבל רק עכשיו הפכו את זה ל"חדשות". אין צורך בבשר אדום כדי להתקיים ולהיות בריא! אם בכל זאת את חייבת - תסתפקי ב 1-2 פעמים בשבוע במנות שלא יעלו על 100 גרם, מבושל, אפוי או צלוי. טיגון ו"מנגל" - יוצרים חומרים מסרטנים. מומלץ מ א ו ד להימנע מבשר טחון ובמיוחד מכזה שקונים מוכן. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית