שאלה על לחם
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
לאחרונה התחלתי לאכול לחמים בריאים יותר כי הבנתי את החשיבות. קניתי "לחם עינן" שעשוי מחיטה מלאה טרום נבוטה. ברשמת הרכיבים כתוב "קמח חיטה מלא", אבל בכתבות שונות שמצאתי באינטרנט נכתב שאי אפשר לדעת כמה ממנו הוא מקמח מלא וכמה מקמח לבן. האם לא מספיק שכתוב עליו שהוא מקמח מלא או שמא הלחם שופר מאז הכתבה? תודה.
סטודנט שלום בלחמים בהם רשומים המרכיבים אתה יכול לראות אם יש תוספת של קמח לבן. בלחמים שאין עליהם תוויות הרמיה רבה. בברכה והצליה פורים שמח טובה בר- שאן