שאלות לצביקה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
לצביקה שלום את כותב"כרובית היא תפרחת ולא רצוי לבשל יותר מעשר דקות."תרשה לשאול מה הסיבה? 1)ומה קורה שאופים שעה מלבד איבוד ויטמינים 2)ביצה וגרגרי שומשום ,כמובן עם ירקות, (אולי גם טחינה) שילוב טוב? 3)איזה עוד ירקות תפרחת יש? שאסור10 דקות? לבשל? 4)ברוקולי דווקא אוכל חי יש בעיה? 5)בכלל שורשים אוכל חי פטרוזיליה סלרי וכד" יש בעיה בשורש לא מבושל ? 6)ולסיום קמח מלא + גרגרי שומשום שילוב טוב?(קרקר תוצרת עצמית) תודה מראש הרבה קושיות
שלום רב, 1. לא קורה כלום - לדעתי זה פחות טעים. 2. שילוב טוב 3.כרובית, ברוקולי. (אין "אסור", יש "לא רצוי"). 4. מומלץ לאכול ברוקולי חי - רצוי מגידול אורגני 5.שורש סלרי ופטרוזיליה כדאי לבשל 6 שילוב אפשרי. בהצלחה צביקה