שאלות לצביקה + צירופי מזון
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום באחת מתשובתיך כתבת שזרעונים מתאימים לצירוף לפירות. 1)מי הם הזרעונים? 2)האם שומשום+פרג ? מי עוד? 3)אני מאדה כרובית לדוגמה טובל בביצה טרופה ואחר טובל בגרגרי שומשום, כמו שניצל ואופה בתנור כמה דקות.צירוף סביר? (טעים לי יותר מפירורי לחם).וגם שני חלבונים ולא חלבון עמילן 4)או צירוף מתאים יותר זה הפירורי לחם? 5) או יש למישהו צירוף בריא משניהם לכרובית טבולה בביצה + מה? תודה לכל התשובות
משה שלום, הזרעונים הם שומשום, דלעת, חמניות, שתן, אבטיח, מלון, פרג. לגבי הכרובית - זה בסדר מבחינת צירופים, אבל כרובית היא תפרחת ולא רצוי לבשל יותר מעשר דקות. אם זה טעים לך, אפשר מידי פעם. אני לא ממליץ להשתמש בפירורי לחם. בהצלחה צביקה