כורכום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/11/2008 | 11:43 | מאת: רעננה

שלום אני צורכת כל יום כפית כורכום בחביתה האם הכורכום לא נהרס בטיגון? והאם זה המינון המומלץ? מה אתם ממליצים לקחת לקיבה חומצית? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
16/11/2008 | 12:02 | מאת: צביקה קורן

רעננה שלום, הכורכום לא נהרס בבישול. כפית נראה לי כמות מוגזמת. הכורכום נמצא מועיל לבעיות בריאות שונות בכלל ובמערכת העיכול בפרט וכמונע סרטן במעי הגס. הטיפול בחומציות צריך להיות בתזונה נכונה. בשלב הראשון כדאי שתפסיקי לאכול חביתות ותאכלי ביצים קשות במקום. מזונות מטוגנים גורמים לחומציות יתר בקיבה. מציע שתפני ליעוץ אישי בתזונה טבעית. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית