ג'ינג'ר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/11/2008 | 11:25 | מאת: אילנה

האם לג'ינג'ר דל סוכר שנמכר בחנויות טבע במשקל, יש את אותן תכונות בריאותיות של ג'ינג'ר טרי?האם אכילה יום יומית של הג'ינג'ר הדל סוכר מזיקה (כ-50-100ג) ביום?

לקריאה נוספת והעמקה
05/11/2008 | 12:03 | מאת: גלית

תמיד עדיף את המזון הטבעי על פני מזון שהמכר באריזות

05/11/2008 | 17:32 | מאת: אילנה

אודה על תשובה מצביקה.

05/11/2008 | 20:38 | מאת: צביקה קורן

אילנה שלום, אני לא מכיר את המוצר הזה. השאלה היא איך הפכו אותו ל"דל סוכר". האם השתמשו בממתיק מלאכותי, או בפחות סוכר. בכל מקרה מדובר במוצר מעובד ונחות לעומת השורש הטרי, בו אפשר להשתמש בחליטה כתה, או כתבלין לתבשיל או למרק ירקות. הכמות שציינת נראית לי מוגזמת וכדאי להפחית את תדירות הצריכה.

מנהל פורום תזונה טבעית