שום וגינג'יר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/10/2008 | 16:20 | מאת: אלעד

לאכילת שום בצורה אפקטיבית צריך קודם לכתוש את השום עם פטיש מעץ כדי לא לחמצנו ואחרי כמה דקות לאכול אותו שהאליצין יצא?או שאפשר לאכול אותו ישר בלי כל עיניין הקטישה? איפה אפשר לשמור ג'ינג'ר לאורך זמן כדי לשמר אותו?ולהשתמש בו בשעת הצורך?

לקריאה נוספת והעמקה
03/11/2008 | 06:24 | מאת: טובה בר-שאן

אלעד שלום פשוט לשמור את הגינגר הטרי במקפיא ולגרד אותו ישירות למאכל . נשמר הרבה זמן. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית