פחמימות וסוכר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/10/2008 | 15:41 | מאת: בלי שם

הייתי רוצה לדעת מה הסכנה שבלאכול משהו מתוק כמו עוגה פעם ביום ומה יכול להחליף את שתי האהבות שלי: פחמימות וסוכר מבחינה זו.... רק רציתי לציין... אני סובלת מאטופיק דרמטיטיס - גם ככה אני לא אוכלת המון דברים שאסור לי (שוקולד,חלב בקר,חצילים,עגבניות, פירות טרופיים ופירות הדר ובטוח שכחתי משהו) מה אתם מציעים?

לקריאה נוספת והעמקה
18/10/2008 | 06:58 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, אין "סכנה" מיידית. תלוי כמה אוכלים ומה העוגה מכילה. רוב העוגות מכילות סוכר לבן, קמח לבן, מרגרינה שבעיני הם חומרים מזיקים ומסוכנים לבריאות. אם את עושה את יכולה לעשות את העוגה בעצמך, כדאי להשתמש בקמח מלא, בסוכר חום, במזולה, באבקת חרובים וכד'. כדאי להוריד את הכמות ליומיים בשבוע. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית