שלום, רציתי לשאול, אם מחמם סיר אוכל
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
נגיד סיר ממולאים בשעה 13:00 בצהריים בשעה 1:00 בלילה הסיר יהיה קר, אם אוכלים את זה ב 1:00 בלילה שזה קר, חומם מזמן. האם זה אותו דבר מבחינת ויטמינים? זה משנה אם זה חם או קר ואם זה כבר חומם? יורד הערך של הויטמינים או שזה אותו דבר רק שזה לא יהיה טעים כי קר? תודה.
שאלה תאורטית שלום. בתהליך החימום של המזון נהרסים חלק מהוויטמינים תלוי בזמן החימום. ובסוג הסיר בו מבשלים את המזון. ככל שנמשיך ונחמם האיבוד שלהויטמינים יהיה גדול יותר. בברכת שנה טובה טובה בר- שאן