עדשים וערכם התזונתי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/09/2008 | 17:27 | מאת: ש.

רציתי לדעת אם כשמבשלים עדשים ירוקות הן מאבדות מהויטמינים שלהם האם הן טובות למי שחסר לו ברזל בגוף?? תודה

08/09/2008 | 06:00 | מאת: טובה בר-שאן

ש. שלום אין ספק שבתהליך הבישול חלק מהוויטמינים הולכים לאיבוד במיוחד מסיסי מים בעדשים מבושלות יש 3.3 מ"ג ברזל על כל 100 גרם. בברכהובהצלחה טובה בר- שאן

05/10/2008 | 22:38 | מאת: שמעון

שלום רב האם מיץ רימונים מפוסטר הינו בעל ערך בריאותי בדומה למיץ רימונים טרי? בברכה שמעון

מנהל פורום תזונה טבעית