מה במקום בשר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/08/2008 | 17:19 | מאת: מיכל

שלום החלטתי שלא לאכול בשר. רק דגים. ויש לי כמה שאלות: 1. מה מומלץ לאכול במקום הבשר כדי להשלים חלבון/ויטמין בי 12 ועוד..(?) 2. האם דג טונה/סרדינים בקופסת שימורים גם מזינים. (ברור שעדיף דג טרי, אבל בכל זאת..) אילו דגים טריים מומלצים? תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
16/08/2008 | 07:58 | מאת: צביקה קורן

מיכל שלום, אם את אוכלת דגים, ביצים ומוצרי חלב, אין חוסר ב B12 או בחלבון. אני לא מתלהב מטונה משומרת בגלל ריבוי המלח, חומרים משמרים, זמן באיכות ירודה ושאריות פח שהשמן סופח. כדאי לאכול מגוון של דגי ים. באופן כללי דגים גדולים (כמו טונה) עשירים יותר בכספית. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית