טחינה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/07/2008 | 13:35 | מאת: עדי

בס"ד שלום! רציתי לשאול לגבי טחינה - האם עדיף משומשום מלא או רגיל? אם אני אוכלת גרעיני שומשום טבעיים טחונים, האם עוד יש צורך שאוכל טחינה או שממילא אני מקבלת מהם את כל מה שהטחינה היתה נותנת? תודה רבה מראש. עדי.

23/07/2008 | 08:14 | מאת: צביקה קורן

עדי שלום, רצוי משומשום מלא אורגאני. רצוי לקנות חמאת שומשום ולא טחינה. בחמאת שומשום יש יותר מינרלים. אם את אוכלת זרעוני שומשום, זה יוצא כמו שנכנס בגלל הקליפה הקשה. צריך לטחון את גרעיני השומשום ואז לאכול אותם. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית