חלב סויה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/07/2008 | 19:34 | מאת: ויקי

לצביקה שלום! האם בחלב סויה שמוכרים בסופרים ליד מוצרי החלב השונים מוסיפים חומרים משמרים כלשהם? והאם הוא נחשב למשקה בריא? מודה מראש על התשובה

13/07/2008 | 08:54 | מאת: צביקה קורן

ויקי שלום, אם תייצרי חלב סויה בעצמך בבית הוא יתקלקל לאחר מספר ימים, גם אם תשמרי אותו במקרר. לאור זאת ניתן להניח שחלב סויה (במיוחד כזה המוחזק בקופסאות קרטון ללא קירור, עבר תהליכים של עיבוד, עיקור והוספת חומרים משמרים. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית