גרעיני עגבניות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב לאחרונה שמתי לב שכשאני אוכל עגבניה קורה לפעמים שאני לועס גם את הגרעינים ויוצא טעם קצת מריר, רציתי לדעת האם הגרעינים ראויים למאכל והאם קיימים בהם חומרים שלא בריאים לגוף. תודה מראש עודד
לקריאה נוספת והעמקה
עודד שלום, בגרעיני העגבניות יש רעלן הנקרא: סולנין. לרוב האנשים הוא לא מזיק. לאנשים החולים בדלקת פרקים, או בעלי נטיה למחלה, אנחנו ממליצים להימנע מירקות ממשפחת הסולניים (עגבניות, חצילים, פלפל ותפוחי אדמה) בהצלחה צביקה