סוכר
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
אהלן, לגבי סוכר, האם סוכר קנים אשר מוכרים בבתי טבע זו אופציה חלופית אפשרית וטובה?? האם ניתן לאפות איתו וכו'...? יש לו טעם של סוכר רגיל? ועוד שאלה חשובה ביותר! למי שחשוב מאוד התזונה הבריאה, אם זה קמח מלא, אורז מלא, שמנים טובים, מוצרי עיזים וכל האורגניים למיניהם, איך ניתן לצרוך את כל אלו ולא להיות עם "חור בכיס"?? המוצרים הללו מ א ו ד יקרים!!! איך עומדים בזה??? טיפים בבקשה!!! (בהתחשב בעובדה שאיני קונה ממתקים, שתייה ממותקת וכד'..)
ליל שלום, סוכר לבן הוא מזיק ומיותר ולא משנה אם זה מיוצר מקנים, או מסלק סוכר. סוכר חום שעשוי מסלק או מקנה סוכר מזיק פחות. לגבי רכישת מוצרי מזון איכותיים, זאת באמת בעיה למי שיש קשיים כלכליים. עם זאת, בחשיבה לטווח ארוך כדאי להשקיע היום קצת יותר כסף במזון טבעי ואיכותי ולחסוך או לדחות את הסבל ממחלות וההשקעה הכספית בטיפולים, ביקור אצל רופאים מומחים, ותרופות מיוחדות. הכל עניין של סדרי עדיפויות וארגון נכון של התקציב. בהצלחה צביקה