מיקרוגל
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
צביקה וטובה שלום! תמיד אני שומעת דעות לכאן ןלכאן לגבי חימום במיקרוגל, נאמר לי גם מאנשים שבדקו את העניין מקרוב במעבדה שלא מצאו שום סיכון בו ויש את כל ההגנה הדרושה, אל מהצד השני שמעתי על הרס המזון וכד'... הייתי שמחה לשמוע מה דעתכם על העניין, האם כדי להחזיק מיקרוגל בבית? האם כל סוגי האוכל נהרסים בחימום במיקרוגל? לדג' לחם..? אשמח גם אם יש לכם מאמרים להפנות אותי אליהם לגבי העניין הזה. לא מצאתי באתר שלכם. כל טוב! : )
ליאת שלום, תקראי את המאמר בקישור שלהלן ותחליטי: http://www.wddty.co.il/articals/microwave.html אני הוצאתי את המכשיר הזה מהבית לפני 15 שנה. יש עוד הרבה חומר באנגלית. בהצלחה צביקה