אגוזי פקאן.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/12/2007 | 10:29 | מאת: רועי

שלום,לא מזמן קראתי מאמר המסביר את יתרונותיהם של הפיצוחים הלא קלויים אלא הטבעיים.במאמר נאמר שבאגוזי פקאן יש כמות גבוהה של חלבון טבעי והם עשירים בחומצת אמינו,בתנאי שהם לא ממולחים או קלויים.רציתי לדעת האם דבר זה הוא נכון וכן האם אני יכול לקחת אגוזי פקאן כתחליף לחומצת אמינו שאותה אני נוטל מיד בסיום הפעילות בחדר הכושר, תודה מראש, רועי.

05/12/2007 | 21:21 | מאת: צביקה קורן

רועי שלום, קליית אגוזים ושקדים הורסת את השמן הצמחי שנמצא בהםן. המלח מסוכן ומזיק לבריאות. יש לאכול שקדים ואגוזים טבעיים - ללא קלייה והמלחה. בפקאן יש יותר שומן ופחות חלבו. שקדים ושרעים הם מקור טוב יותר לחלבון. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית