שימורים - המשך

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/11/2007 | 14:26 | מאת: מיקי

תודה על תשובתך בנושא שימורים שאל לארי שאלה מעניינת ואני מוסיפה: מה לגבי ירקות קפואים: תירס, אפונה, גזר, ברוקולי בסגנון סנפרוסט? או חומוס, פול - שסנפרוסט מבשלת קלות ואחר-כך מקפיאה? ואחרון: מה עם טונה וסרדינים מקופסא? תודה.

18/11/2007 | 06:04 | מאת: טובה בר-שאן

מיקי שלום סנפרוסט זה בסדר גמור. טונה וסרדינים בקופסה מכילים המון מלח. כן הם עברו תהליכי עיקור המקטינים את האיכות של חומצות השומן. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית