לחם

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/10/2007 | 09:58 | מאת: אייל

שלום ישנם לחמים (מקמח חיטה מלאה או קמח שיפון) שהם רכים יותר (ז"א הלחם אוורירי יותר) ולחמים אחרים שהם קשים יותר (ז"א שהלחם דחוס יותר). מה ההבדל בין אם הלחם רך או קשה? ומה עדיף? תודה רבה

16/10/2007 | 12:01 | מאת: צביקה קורן

אייל שלום, לחם קשה ודחוס מכיל יותר רכיבים תזונתיים ולכן הוא ממולץ. בלחם "קל", רך וואורירי יש יותר קמח לבן ומכניסים בו חומרים שונים כמו גלוטן ותוספים הגורמים לו להיות קל ואוורירי. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית