יוגורט
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
האם יוגורט דל שומן מומלץ?שמעתי שהוא מופחת גם במרכיבים נוספים ולא "תורם" כמו יוגורט רגיל
רחל שלום, ביוגורט דל שומן יש פחות ויטמין D ולכן ספיגת הסידן פחות טובה. ויטמין D הוא מסיס בשומן ונמצא בשומן של החלב. בהצלחה צביקה
שלום רב צביקה אשמח מאד אם תוכל לעזור לי. קיבלתי מחבר חומר שקוראים לו "פטריית הפלא הטיבטית",מגדלים אותו בחלב מן החי והוא הופך את החלב ליוגורט. אני מניחה שזו איזו תרבית לקטית. היא אמורה לעשות נפלאות לגוף אם שותים את היוגורט. שאלתי היא- האם אתה מכיר את הנושא? האם זה בטוח? האם לא יכולים להיות שם חיידקים מזיקים? טעם היוגורט הוא טוב וטעים אך הוא מדיף ניחוח שמרים כלשהו ומזה אני חוששת מכיוון שאני סובלת מהתקפי קנדידה (יוגורט דווקא אמור לעזור...) האם זה עשוי להכיל שמרים? בכל אופן, צירפתי לינק - היחיד שמצאתי כדי שתוכל להתרשם במה מדובר http://www.reflexology.org.il/hagigim/pitrya.htm תודה מראש!!