שאלות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום כמה שאלות שהצטברו..: האם הערך התזונתי של פירות טחונים מופחת?אני לא אוכלת פירות שלמים רק בשייק.. האם דבש שנקרש שמר על איכויותיו התזונתיות וניתן לאכול אותו כרגיל? איזה דבש הכי מומלץ לבישול/טיגון?האם נכון ששמן זית לא טוב לטיגון? תודה רבה
סיוון שלום ברגע שטחנת את הפירות ואכלת אותם מייד לא שינית את ערכם התזונתי אולם אם תחכי חלק מהוויטמינים ילכו לאיבוד. דבש שנקרש עדיין שומר על איכותו. אני בכלל לא ממליצה לטגן את המזון . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן