בישול בסיר שנשרף

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/07/2007 | 23:51 | מאת: הילה

שלום יש לי סיר מנירוסטה ששכחתי על הכיריים. אחרי שניקיתי אותו לגמרי העברתי אצבע והיא יצאה שחורה כנ"ל עם סקוטש. הפחד הוא שהקרה מששהו למתכת והיא מתפרקת (???). יש לציין שיש לי את הסיר הזה כבר 20 שנה. האם סירים הם רגישים לדברים כאלה? האם כדאי להשתמש בסיר? תודה

23/07/2007 | 05:37 | מאת: טובה בר-שאן

הילה שלום נירוסטה היא בעצם פלדת אל חלד מכיוון שרובה של סגסוגת פלדת האל-חלד הוא בכל-זאת ברזל, היא עלולה פשוט להחליד (לתחמוצת ברזל) ומכיוון שאת אומרת שהסיר אצלך 20 שנה , ושכחת אותו על האש, הוא עבר תהליך של התחמצנות. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

23/07/2007 | 11:46 | מאת: הילה

אז את ממליצה פשוט לזרוק אותו? ולהשתדל לא לשרוף סירים?

19/05/2008 | 08:27 | מאת: רותי ברק

שלום רב, ברצוני לקנות מסחטת מיצים ושאלתי היא האם כדאי לקנות מסחטה ידנית שכיפתה נירוסטה או פלסטיק ? ומה מונע הכי טוב את חימצון המיץ בזמן סחיטתו ?

מנהל פורום תזונה טבעית