תפוח אדמה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/07/2007 | 11:39 | מאת: שלי

צביקה שלום מה כדאי להעדיף את התפוח האדמה הלבן או האדום שלי

15/07/2007 | 18:32 | מאת: טובה בר-שאן

שלי שלום הזנים השונים של תפוח האדמה מתאימים כל אחד לפונקציה שונה בגלל ההרכב שלו : תפוחי אדמה בקליפה לבנה. הייחוד של הזנים האלה הוא בכך שהם לא מתפוררים בבישול.לכן הם עדיפים לבישול ולמרק. תפוחי אדמה בקליפה אדומה. הייחוד של הזנים האלה בכך שהם בעלי אחוז גבוה של חומר יבש ההופכים אותם אידיאליים לטיגון (אני מתנגדת לצורת בישול זאת ) בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית