משמעות אחוזי השומן במוצרי חלב
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום מה המשמעות של אחוזי השומן במוצרי חלב? האם מדובר אך ורק בשומן - קלוריות, ואז יש יתרון לאכילת מוצרים דלי שומן (למשל גבינה 0.5%), או שמא לשומן יש חשיבות בספיגת הסידן בגוף או עוד יתרונות שאני לא מודעת אליהם, ואז עדיף לאכול מוצרין שבכל זאת יש בהם מידה מסוייימת של שומן? (למשל גבינה 5%)
עדי שלום, בשומן של החלב יש ויטמין D החיוני לספיגת הסידן המצוי במוצרי החלב. לכן לא מומלץ 0% שומן. בהצלחה צביקה