מזונות עשירים באבץ

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/06/2007 | 21:48 | מאת: TAL

שלום רב, בשל דלקות גרון חוזרות ונשנות וחשש למחסור באבץ, אשמח לדעת על מגוון מזונות העשירים באבץ. בברכה טל

לקריאה נוספת והעמקה
20/06/2007 | 07:10 | מאת: צביקה קורן

טל שלום, מזונות עשירים באבץ: (נתון ל- 100 גרם מזון) נבט חיטה – 14.3 מ"ג סובין חיטה – 9.8 מ"ג בשר בקר – 5.8 מ"ג כבד בקר – 5.1 מ"ג שקדים קלויים – 4.8 מ"ג ברנפלקס – 4.4 מ"ג בשר עגל / הודו – 4.1 מ"ג פולי סויה קלויים – 3.5 מ"ג בוטנים – 3.2 מ"ג ביצה – 2.9 מ"ג קוואקר – 1.7 מ"ג עדשים מבושלים – 1 מ"ג שעועית אדומה – 0.8 מ"ג מידע נוסף תמצא באתר האינטרנט של שירות המזון הבריטי: www.foodstandards.gov.uk בהצלחה צביקה

13/04/2011 | 12:26 | מאת: בן

בהמשך לנתונים שנתת על המאכלים בלחם יש גם אבץ? הוא לא נהרס באפייה? כמה יש בלחם? כי אני לא יודע מכמה חיטה משתמשים עם אפשר גם בלחם לבן, מלא וקל

מנהל פורום תזונה טבעית