נבט חיטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/04/2007 | 20:22 | מאת: נורית

שלום, מה מומלץ? איפה מאחסנים? כמה כפיות? תודה

30/04/2007 | 06:04 | מאת: טובה בר-שאן

נורית שלום נבט החיטה בגלל השומנים שלו מתחמצן מאוד מהר לכן חשוב לשמור אותו במקרר או במקפיא. נבט חיטה מומלץ מאוד נבט חיטה עשיר במיוחד בויטמיני E ,B1, B2 ויש בו הרבה ברזל ואבץ. צריכתו מומלצת במיוחד לנשים הרות ומיניקות, לילדים, לסובלים מאקנה או מעור יבש, אנמיה, לאיזון הורמונלי, לתקופת גיל המעבר, ולהרגעה. מומלץ להוספה לקמח לבן כדי להחזיר חלק מהמינרלים שעבדו בתהליך עיבודו. ניתן לאכל בין 2 ל3 כפות ביום בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

11/11/2007 | 14:35 | מאת: משה גדליהו

שלום לך.אני ממליץ על עשב השעורה של חברת "ניקן". אם תרצה אשלח לך מידע רב על מוצריה בכלל ועל עשב השעורה בפרט. "חבל על הזמן" .בהצלחה.

מנהל פורום תזונה טבעית