המשך - פשתן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/04/2007 | 19:44 | מאת: מורן

תודה על תשובתך כתבת: הכוונה: לקנות מטחנת קפה ולטחון לפני כל ארוחה כף אחת או שתיים של זרעים שלמים של פשתן (או שומשום). לא ממליץ לקנות טחון מוכן בחנות טבע בגלל החשש שיהיה מקולקל. סליחה אם אני שואלת שאלות שכבר נשאלת דבר כזה יגרום לי לא לאכול את זה אז אני חייבת לשאול: 1. האם יש דרך לדעת אם זה מקולקל כשקונים בחנות טבע? 2. או שזה גם בעיה שזה מאבד מהערך שלו כשטוחנים את זה מראש? תודה שוב

30/04/2007 | 07:48 | מאת: צביקה קורן

1. אי אפשר לדעת - יש רמות שונות של חימצון ו"קילקול" של השמן הרגיש. 2. את יכולה לטחון בבית ולשמור בצנצנת זכוכית במקרר. אם אין שום אפשרות אחרת - תקני טחון בחנות טבע בידיעה שמדובר במוצר נחות לעומת זרעים שנטחנים בבית ונאכלים תוך 20 דקות.

מנהל פורום תזונה טבעית