מגרעיני שעורה או מחיטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/04/2007 | 16:09 | מאת: dan

שלום מה עדיף ולמה? למאפה שאני אופה: מגרעיני שעורה או מחיטה , נבוטים וטחונים . הם דומים בתכונותיהם או יש הבדל ומהו ?

לקריאה נוספת והעמקה
28/04/2007 | 07:19 | מאת: טובה בר-שאן

dan שלום לזרעי שעורה וחיטה נבוטים וטחונים יש תכונות דומות אולם לשעורה יש תכונות נוספות 1. הורדת כולסטרול. 2. יש בה חומר מוצילגי המגן על מע' העיכול. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית