איחסון במקפיא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/04/2007 | 18:03 | מאת: מורני

היי, תודה שענית לי וכתבת לי שנכון לאחסן אזוגים, שבעולת שועל, גרעיני דלעת וכד', בהקפאה. כתוצאה מזה רציתי לשאול: 1) האם זה משנה כלי האיחסון? צנצנת? פלסטיק? שקית? 2) האם אפשר להוציא את זה מהמקפיא וישר לאכול או שצריך להפשיר (סליחה אם זו שאלה מוזרה :) ) 3) הבנתי מהתשובה שלך שצריך לגוון. אני מבינה ואכן אקשיב בעצתך. תודה. השאלה היא האם אפשר לאכול כמה סוגים באותה הארוחה? לדוגמא: לשים שבעולת שועל, גרעיני חמניות, גרעיני דלעת ועוד באותה הארוחה בסלט? שוב, תודה

15/04/2007 | 20:50 | מאת: צביקה קורן

מורני שלום, כדאי לאחסן בכלי מזכוכית. כדאי לגוון את סוגי האגוזים והזרעונים ואפשר בהחלט להשתמש בשילוב שציינת. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית