איחסון במקפיא
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
היי, תודה שענית לי וכתבת לי שנכון לאחסן אזוגים, שבעולת שועל, גרעיני דלעת וכד', בהקפאה. כתוצאה מזה רציתי לשאול: 1) האם זה משנה כלי האיחסון? צנצנת? פלסטיק? שקית? 2) האם אפשר להוציא את זה מהמקפיא וישר לאכול או שצריך להפשיר (סליחה אם זו שאלה מוזרה :) ) 3) הבנתי מהתשובה שלך שצריך לגוון. אני מבינה ואכן אקשיב בעצתך. תודה. השאלה היא האם אפשר לאכול כמה סוגים באותה הארוחה? לדוגמא: לשים שבעולת שועל, גרעיני חמניות, גרעיני דלעת ועוד באותה הארוחה בסלט? שוב, תודה
מורני שלום, כדאי לאחסן בכלי מזכוכית. כדאי לגוון את סוגי האגוזים והזרעונים ואפשר בהחלט להשתמש בשילוב שציינת. בהצלחה צביקה