ירקות מבושלים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רציתי לדעת-כשאני מכינה מרק ירקות, האם הערך התזונתי יורד? הכוונה לויטמינים. למשל בתפוחי אדמה, בטטה, דלעת, קישוא, גזר וכו'. תודה מראש...
לקריאה נוספת והעמקה
מיכל שלום אכן בבישול חלק מהויטמינים הולכים לאיבוד. בעיקר ויטמיני B וC . בברכה ובהצלחה טובה בר שאן
כלנית שלום. א. נשארים רב המינרלים. ב. נשארים ויטמינים מסיסי שומן כמו ויטמין E,A,K, וחלק קטן של ויטמיני B העמידים יותר לחימום. ככל שזמן החימום יהיה קצר יותר איבוד של הויטמינים יהיה קטן יותר. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן