ירקות מבושלים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/04/2007 | 14:42 | מאת: מיכל

שלום רציתי לדעת-כשאני מכינה מרק ירקות, האם הערך התזונתי יורד? הכוונה לויטמינים. למשל בתפוחי אדמה, בטטה, דלעת, קישוא, גזר וכו'. תודה מראש...

לקריאה נוספת והעמקה
13/04/2007 | 18:42 | מאת: טובה בר-שאן

מיכל שלום אכן בבישול חלק מהויטמינים הולכים לאיבוד. בעיקר ויטמיני B וC . בברכה ובהצלחה טובה בר שאן

13/04/2007 | 23:48 | מאת: כלנית

14/04/2007 | 07:47 | מאת: טובה בר-שאן

כלנית שלום. א. נשארים רב המינרלים. ב. נשארים ויטמינים מסיסי שומן כמו ויטמין E,A,K, וחלק קטן של ויטמיני B העמידים יותר לחימום. ככל שזמן החימום יהיה קצר יותר איבוד של הויטמינים יהיה קטן יותר. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית