כמה שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/02/2007 | 20:38 | מאת: רוני

שלום 1.האם אפייה של ירקות פוגעת בויטמינים שלהם? 2.אם אני מקלף את הקליפה של ירקות בשביל כל השבוע האם זה משנה? 3.האם גזר זה ירק שיש בו הרבה ריסוס? תודה

20/02/2007 | 21:27 | מאת: טובה בר-שאן

רוני שלום 1. אכן כן אפיה של ירקות גורמת להרס ואיבוד חלק מהויטמינים שלהם במיוחד ויטמיני Bו C. 2. רוני ההרגל ממש לא טוב כי כאשר אתה מקלף את הירקות אתה גורם להרס של הויטמינים ולתהליכי חימצון בירקות. עדיף לאכל את הירקות עם הקליפה ובטח לא לקלפם. 3. לצערי הרב בכל הירקות יש ריסוס כולל הגזר. בהצלחה ובברכה טובה בר שאן

מנהל פורום תזונה טבעית