דבש

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/02/2007 | 17:38 | מאת: לי

שלום, קראתי באתר כתבה על סגולות הדבש, בה צויין שניתן להנות מהן כאשר הדבש לא מחומם, אך גם שהתשתמשו בדבש בטיפול בחולים באמצעות רטיות חמות עם דבש (סתירה?) האם שתיית מים חמים עם דבש ולימון מבטלת את ההשפעות החיוביות המרפאות של הדבש? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
06/02/2007 | 09:51 | מאת: צביקה קורן

לי שלום, לדבש יתרונות רבים ושימושים רבים ברפואה הטבעית (שימוש פניני וחיצוני). אפשר לקרוא על כך בחיפוש באינטרנט ובספרו של פרופ' אבשלום מזרחי על הדבש ומוצריו. עם זאת, צריך לזכור שהדבש מכיל הרבה סוכר ולא כדאי להרבות בשימוש בו. דבש במים חמימים או פושרים לא מאבד מערכו. בהצלחה צביקה

13/02/2007 | 08:39 | מאת: אלה

האם במעדן, הדומה לדבש, הנקרא לי-צוף (של חב' "טבעוני") יש גם כן סוכר? אני שואלת זאת מאחר שעל אריזתו כתוב שערכו הגליצמי 16 (בלבד). האם זה לא ערך נמוך יותר מזה של דבש רגיל?

מנהל פורום תזונה טבעית