קמח חיטה כהה / אחיד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/01/2007 | 23:56 | מאת: תומר

סליחה שאני מתעקש, פשוט אני רואה שזה מידע שקשה להשיגו. לפני כשבועיים שאלתי כאן את השאלה הזו ולא עניתם. אולי אינכם יודעים, אבל אם אתם יודעים ופספסתם, אשמח אם תענו: שאלתי הייתה מה טיבו של הקמח המתקרא "קמח חיטה כהה", שהוא כנראה הקמח האחיד, המשמש לאפיית לחם אחיד או מה שנהוג לכנות "לחם שחור". משרד הבריאות ומשרד התעשייה לא מתנדבים להסביר מה מכיל הקמח הזה. ע"פ מה ששמעתי קמח זה מורכב ברובו בעצם מקמח לבן, ואינו בריא ממנו בהרבה, אבל אולי המידע הזה אינו מדויק. לכן תהיתי אולי אתם יודעים מהו הרכבו המדוייק? בברכה, תומר

16/01/2007 | 11:28 | מאת: צביקה קורן

אולי טובה יודעת אנחנו לא "מפספסים", אבל יש דברים שגם אנחנו לא יודעים. אם תמצא תשובה - אשמח להתעדכן

16/01/2007 | 22:01 | מאת: תומר

תודה רבה! אנסה לברר ואם אצליח אשמח לספר :)

מנהל פורום תזונה טבעית