סידן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/01/2007 | 23:05 | מאת: שירה

שלום וברכה, אני מרבה לאכול מוצרי חלב למרות שאני יודעת שאינם מומלצים לגישת התזונה הטבעית.בכל זאת רציתי לדעת מה הן המקורות המומלצים מטעם גישה זו. אשמח לקבל הצעה לצריכת הסידן היומית עבורי. לצורך השאלה אציין שאני בת 20.

09/01/2007 | 12:48 | מאת: צביקה קורן

שירה שלום, המקורות הטובים לסידן מעולם הצומח הם: שומשום טחון, חמאת שומשום, שקדים, זרעונים, קטניות, במיוחד סויה, כרוב, פטרוזיליה, פירות יבשים ועוד. השאלה עלתה מספר פעמים בפורום - מציע לך לעשות חיפוש. הבעיה בנושא הסידון, היא צריכת מוצרים ש"זורקים" סידן מהגוף או מומנעים ספיגה שלו. בהצלחה צביקה

09/01/2007 | 20:55 | מאת: ליאורה

שלום רב, האם תוכל לפרט, במונחים כמותיים, כיצד ניתן לקבל מהמזונות אותם ציינת את מלוא מנת הסידן הדרושה? אני מתקשה מאוד להגיע למטרה הנ"ל עפ"י כמויות הסידן המצויות בהם לפי טבלת ההרכב המינרלי של המזונות. בתודה מראש, ליאורה

מנהל פורום תזונה טבעית