שלום רב! יש לי 2 שאלות :

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/12/2006 | 19:39 | מאת: אני

1. האם חיטה מלאה תפוחה ללא תוספת סוכר/ מלח/ שמרים - זה מאכל בריא? 2. איך ניתן לדעת האם הלחם שאני קונה הוא בריא? בד"כ מלבד ציון שהוא עשוי מחיטה מלאה או שיפון מלא, מופיעים עוד מרכיבים, כמו :גלוטן, שמרים, לתת, מלח, סוכר, חומרים משמרים וכו'. על מה כדי לשים לב? (תודה רבה על התשובה)

28/12/2006 | 19:56 | מאת: טובה בר-שאן

אני שלום לחם בריא הוא לחם העשוי מחיטה מלאה או שיפון מלא או מחיטה טרום מבוטה ללא חומרים משמרים, ללא תחליבים וצבעי מאכל למיניהם ועדיף ללא שמרים . לגבי השאלה הראשונה חיטה מלאה תפוחה היא אוכל בריא כיוון שמכילה ריכוז גבוה של סיבים וויטמיני B . בברכה ובהצלחה טובה בר שאן

מנהל פורום תזונה טבעית