שלום רב! יש לי 2 שאלות :
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
1. האם חיטה מלאה תפוחה ללא תוספת סוכר/ מלח/ שמרים - זה מאכל בריא? 2. איך ניתן לדעת האם הלחם שאני קונה הוא בריא? בד"כ מלבד ציון שהוא עשוי מחיטה מלאה או שיפון מלא, מופיעים עוד מרכיבים, כמו :גלוטן, שמרים, לתת, מלח, סוכר, חומרים משמרים וכו'. על מה כדי לשים לב? (תודה רבה על התשובה)
אני שלום לחם בריא הוא לחם העשוי מחיטה מלאה או שיפון מלא או מחיטה טרום מבוטה ללא חומרים משמרים, ללא תחליבים וצבעי מאכל למיניהם ועדיף ללא שמרים . לגבי השאלה הראשונה חיטה מלאה תפוחה היא אוכל בריא כיוון שמכילה ריכוז גבוה של סיבים וויטמיני B . בברכה ובהצלחה טובה בר שאן