לחם עינן מחיטה מלאה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/12/2006 | 13:19 | מאת: גיטה

לאחרונה נוצרו בקיעים בתקשורת בקשר לאכילת לחם מלא. ברצוני לשאול האם יש עדיפות משמעותית לאכילתלחם עינן מחיטה מלאה לעומת אכילת לחם אחיד כהה? לתשובתכם אודה. גיטה

22/12/2006 | 21:11 | מאת: צביקה קורן

גיטה שלום, לא שמעתי על "בקיעים בתקשורת" בקשר ללחם מלא. שמעתי על בעיות של ערכים קלוריים של "לחם קל". אשמח לקבל קישור וסימוכין לבקיעים שציינת. אני ממליץ לצרוך לחם מקמח מלא עם כמה שפחות תוספים וכמה שפחות מלח (נתרן). לצערי חלק מהלחמים המובילים במרכולים ובחנויות הטבע עשירים מאד במלח - מעל 500 מ"ג למאה גרם ולכן אני לא ממליץ לצרוך אותם. בהצלחה צביקה

23/12/2006 | 14:16 | מאת: יעל

וכך את יודעת בדיוק מה יש בלחם. אני אופה מ100% קמח מלא אורגני ומעט מאוד מלח.

מנהל פורום תזונה טבעית