לחם עינן מחיטה מלאה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
לאחרונה נוצרו בקיעים בתקשורת בקשר לאכילת לחם מלא. ברצוני לשאול האם יש עדיפות משמעותית לאכילתלחם עינן מחיטה מלאה לעומת אכילת לחם אחיד כהה? לתשובתכם אודה. גיטה
גיטה שלום, לא שמעתי על "בקיעים בתקשורת" בקשר ללחם מלא. שמעתי על בעיות של ערכים קלוריים של "לחם קל". אשמח לקבל קישור וסימוכין לבקיעים שציינת. אני ממליץ לצרוך לחם מקמח מלא עם כמה שפחות תוספים וכמה שפחות מלח (נתרן). לצערי חלק מהלחמים המובילים במרכולים ובחנויות הטבע עשירים מאד במלח - מעל 500 מ"ג למאה גרם ולכן אני לא ממליץ לצרוך אותם. בהצלחה צביקה
וכך את יודעת בדיוק מה יש בלחם. אני אופה מ100% קמח מלא אורגני ומעט מאוד מלח.